چرم مصنوعی PVC

چرم مصنوعی پی وی سی یکی از انواع چرم های مصنوعی است که در کشور تولید و به بازار عرضه می شود. اما PVC چیست و چه ویژگی های ممتازی دارد؟ قیمت های مناسب خرید چرم PVC را از کجا بگیریم و ساده ترین راه برای شناخت جنس باکیفیت و خرید آن چیست؟

در این مطلب قصد داریم به همه سوالات شما در مورد چرم مصنوعی PVC پاسخ گوییم و راهنمای جامعی برای خرید این محصول در بازار ایران خدمتتان ارائه کنیم. پس تا انتهای مطلب با ما باشید.

چرم مصنوعی به سه دسته کلی تقسیم می شوند که چرم مصنوعی PVC (پلی وینیل کلراید) یکی از آنها است. دسته دیگر PU (پلی اورتان) است که در مطلب دیگری به تشریح آن پرداخته ایم و علاقه مندان می توانند برای آشنایی با Pu به این صفحه مراجعه نمایند. دسته آخر هم چرم های مصنوعی معمولی هستند.

چرم های منصوعی PVC ترکیبی از چند پلیمر مصنوعی هستند که یک روکش به نام اسکین دارند و از لایه های اسفنجی هم تشکیل شده اند که به روی یک پارچه کشیده شده است. در واقع همین پارچه های نخی از مشخصات اصلی چرم های مصنوعی پی وی سی هستند و بر اساس آنها می توان مصنوعی بودن چرم را تشخیص داد.

چرم مصنوعی PVC چیست؟

چرم های مصنوعی از الیاف مصنوعی ساخته می شوند و پوست حیوانات در ساخت آنها به کار برده نمی شود.

چرم مصنوعی دارای برخی ویژگی های برتر نسبت به چرم طبیعی است. از جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:

– خاصیت ضد آب و ضد باکتری بودن چرم مصنوعی

– قیمت به نسبت ارزان و مناسب چرم مصنوعی نسبت به چرم طبیعی

– امکان تنوع بالا در تولید محصولات متنوع در صنعت چرم مصنوعی

– روند کوتاه تولید چرم مصنوعی و در نهایت افزایش تولید در بازه زمانی مساوی

چرم مصنوعی PVC یکی از انواع چرم مصنوعی است که کاربرد فراوانی در صنایعی نظیر صنعت پوشاک دارد.

چرم مصنوعی پی وی سی به دو دسته PVC نرم و PVC سخت تقسیم می شوند. بیش از دو سوم محصولات پی وی سی به صورت PVC سخت است.

برای تولید PVC گاهی از نرم کننده هایی استفاده می شود که ممکن است برای سلامتی انسان ضرر داشته باشد. این محصول در صنعت پوشاک به ویژه در تولید بارانی و کاپشن کاربرد زیادی دارد.

 

مزایای چرم مصنوعی PVC

چرم مصنوعی پی وی سی از جمله پرفروش ترین چرم های مصنوعی است که یکی از مهم ترین دلایل آن شباهت بسیار زیاد به چرم های طبیعی است.

چرم های مصنوعی از الیاف مصنوعی تولید می شوند اما شباهت زیادی به چرم طبیعی دارند. در چرم های مصنوعی معمولا لایه های زیرین از نمد یا صفحاتی از تار و پود نخی تشکیل شده‌اند.

چرم های مصنوعی PVC بیشتر به چرم های مصنوعی گاوی شباهت دارند و یکی از دلایل فروش بالای آن ها هم همین است.

از دیگر مزایای این نوع چرم ها می توان به برش‌پذیری خوب و سبک بودن آن و همچنین کاربرد فراوان آن در صنعت پوشاک را نام بد. استحکام بالای چرم پی وی سی نیز مزیت دیگری است که این نوع چرم ها دارا هستند.

جدا از همه این مزایا از قیمت بسیار مناسب چرم های مصنوعی PVC هم نباید غفلت کرد. به گونه ای که این قیمت مناسب موجب رشد فروش و کاربرد فراوان این محصول در صنعت شده است.

 

کاربرد های چرم مصنوعی pvc

چرم مصنوعی PVC بیشتر در صنایع پوشاک کاربرد دارد. از جمله مهم ترین پوشاک ها می توان به دستکش چرمی و کاپشن چرمی اشاره کرد.

همچنین این نوع چرم مصنوعی در تولید کفش نیز کاربرد گسترده ای دارد.

کاربردهای اصلی چرم مصنوعی پی وی سی به صورت خلاصه به شرح زیر است:

  • تولید بنر های مختلف
  • تولید روکش مبلمان و صندلی های ماشین
  • استفاده در چادر های سایه بان و مسافرتی
  • تولید برزنت های ضد آب
  • تولید کیف های اداری
  • و …